Interesse om lid te worden ? Dat kan 

Lid zijn van onze vereniging betekent dat we je met raad en daad bijstaan bij je eerste stappen als imker, maar ook dat je steeds op iemand kunt terugvallen bij vragen of problemen. Er is zoveel ervaring in onze groep dat er zeker iemand kan helpen met het vinden van de juiste oplossing voor eventuele problemen.

Lid zijn betekent ook dat je uitgenodigd wordt voor de lente, zomer en herfstvergadering alsook voor ons Ambrosiusfeest.

Lid zijn heeft ook als gevolg dat je automatisch verzekerd bent voor eventuele ongevallen veroorzaakt door je bijen, en dat je een maandelijks magazine krijgt met waardevolle informatie. 

Onze vereniging organiseert ook regelmatig cursussen. Voor mee info kan je altijd de voorzitter contacteren. 

Praktisch wordt je lid door overschrijving van euro op onze rekening. Voor een vlottere administratie is er gevraagd om de betalingen  te doen ten laatste op 15/12/2013. Prijzen zijn gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar. Het is 30€ voor gewoon lid en 5€ voor bijlid. Voor leden in buitenland is het 35€.

 De betaling gebeurt op rekening nr BE54 880-2798791-97 met vermelding van "Lidgeld",voornaam,  naam, geboortejaar, aantal bijenvolken, en ras.( Carnica, Buckfast, of ongekend voor zover je al volken hebt) 

 

Met dank aan onze sponsors : gemeente Horebeke en stad Oudenaarde. Private sponsors Browaeys NV, Nxtlvl
sponsors-2016-browaeys